Welkom bij StichtingDate online!

 

Welkom bij ons digitale partnerboek

 

In Mijn Stichting Date  bieden wij u een unieke combinatie van het betrouwbare relatiebemiddelingsbureau en het gemak van de moderne media.

Deelnemen aan ons programma betekent de zekerheid van echt bestaande en serieuze kandidaten. Onze ervaren consulenten helpen u met het opstellen van een realistisch profiel om uw slagingskansen goed te benutten.

 

* Intakegesprek met een consulent

* Ontwikkeling profiel

* Persoonlijke matching!

 

 

Bel gratis 800-022 0225 of vul het contactformulier op onze website in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

 


Meer dan een miljoen mensen in Nederland zijn single. Daten via Internet kan dé manier zijn om een leuke, nieuwe partner te vinden. Stichting Date is een professioneel en deskundig relatiebemiddelingsbureau, gespecialiseerd in relatiebemiddeling. Wij zijn het oudste relatiebemiddelingsbureau van Nederland en hebben daarom veel ervaring in zoeken naar de perfecte match voor u. Geen loze beloftes, maar een serieuze datingsite dat zich uit in persoonlijk aspect en gedegen relatieconsulenten. Door middel van een uitbreid intakegesprek neemt één van onze consulenten uw wensen en persoonlijke ervaringen met u door. Hierna kunt u zelf rustig thuis in ons partnerboek op zoek gaan naar een geschikte partner. Ons bemiddelingsbureau begeleidt u zodat er wellicht een mooie relatie ontstaat. Elk mens is uniek en heeft andere voorkeuren. Dating als weduwnaar? Dating nadat u net gescheiden bent? Bij ons kunt u terecht. Maar ook voor bijvoorbeeld christelijke relatiebemiddeling bent u bij ons aan het juiste adres. Stichting date weet hoe moeilijk de combinatie mens en relatie is. Maar door de jarenlange ervaring weten we zeker dat ook voor u de liefde binnen handbereik ligt. Schrijf u in bij ons bemiddelingsbureau en vindt de partner naar wie u al jaren op zoek bent.